15 Ουδέτερα ονόματα φύλου για τα μωρά που πρέπει να επιλέξουν καθώς μεγαλώνουν

Η επιλογή του ονόματος ενός μωρού δεν είναι εύκολη υπόθεση και πρόσφατα είδαμε πώς ορισμένοι διάσημοι γονείς επέλεξαν ουδέτερα ονόματα για τα μωρά τους. Τέτοια είναι η περίπτωση του Camilo και της Evaluna, που επέλεξαν να ονομάσουν το μωρό τους Indigo, ή το επηρεάζων Yuya και Siddhartha, που ονόμασαν το μωρό τους Mar.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η τάση των ονομάτων χωρίς φύλο δεν είναι καινούργια, αν και έχει γίνει πιο δημοφιλής, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παλαιότερα χρησιμοποιήθηκαν πιο κοινά και χωρίς φύλο ονόματα, όπως η περίπτωση της Γουαδαλούπη ή άλλα πιο διεθνή ονόματα όπως π.χ. Όσιρις..

Αυτή τη φορά σας φέρνουμε μια λίστα με ονόματα χωρίς φύλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καλέσετε το μωρό σας ή να τα προτείνετε σε μελλοντικούς γονείς που δεν έχουν ιδέα πώς να ονομάσουν τα μελλοντικά παιδιά τους.

1. Παρίσι

μωρό ξαπλωμένο με γυαλιά

Αυτό το όνομα είναι ελληνικής προέλευσης και σημαίνει «εραστής».

2.Uri

μωρό ξαπλωμένο με ροζ κουβέρτα

Είναι εβραϊκής προέλευσης και σημαίνει «το φως μου».

3. Ετάνα

μωρό ξαπλωμένο με πράσινα μάτια

Είναι μια λέξη της Χαβάης που σημαίνει «δύναμη».

4. Σάσα

μωρό μπρούμυτα με καπέλο

Είναι επίσης ελληνικής προέλευσης και σημαίνει «προστάτης».

5. Ζούρι

μωρό από μπροστά ημιχαμόγελο

Είναι βασκικής προέλευσης και σημαίνει «λευκό».

6. Νώε

μωρό με κόκκινα ρούχα

Αυτό το όνομα είναι εβραϊκό και σημαίνει «ανάπαυση» ή «ειρήνη».

7. Άριελ

μωρό που κρατά ένα κούτσουρο

Αυτό το όνομα είναι επίσης εβραϊκό και μπορεί να σημαίνει τρία πράγματα: «το λιοντάρι του Θεού», «το πλάσμα του Θεού» ή «αυτό στο θυσιαστήριο του Θεού».

8. Μιλάνο

μωρό με πλεκτό καπέλο

Η Shakira και ο Piqué επέλεξαν αυτό το όνομα για ένα από τα παιδιά τους και έχει ινδουιστική προέλευση, που σημαίνει «ένωση».

9. Ακίρα

μωρό κάθεται χαμογελώντας

Ιαπωνικής προέλευσης και σημαίνει «φωτεινός».

10. Χριστιανός

μωρό κάθεται σε έναν κήπο

Αυτό το όνομα είναι συνηθισμένο να το βλέπουμε στις γυναίκες ή στους άνδρες και είναι παράγωγο του Cristina, που σημαίνει «ένας της χριστιανικής πίστης» ή «οπαδός του Χριστού».

11. Ρενέ

μωρό κάθεται με καρό κοστούμι

Είναι λατινικής προέλευσης και σημαίνει «ο αναγεννημένος».

12. Σαμ

μωρό ξαπλωμένο με ένα κουτάβι

Είναι το υποκοριστικό του Σαμουήλ και σημαίνει «ο Θεός σε ακούει».

13. Φραν

μωρό με κόκκινα ρούχα

Προέρχεται από το Francisco και σημαίνει «στην ελευθερία».

14. Jade

μωρό που περιβάλλεται από μπαλόνια

Είναι ισπανικής προέλευσης και σημαίνει «πέτρα του ποταμού».

15. Ντένις

μωρό με μπλε πουκάμισο

Αυτό το όνομα προέρχεται από το ελληνικό Διόνυσος, όπως ο Διόνυσος, «ο θεός του κρασιού».

Η απογοήτευση μιας μητέρας όταν ανακάλυψε ότι θα είχε ένα άλλο κορίτσι κατά τη διάρκεια του πάρτι αποκάλυψης του φύλου της ήταν τόσο μεγάλη που κατέληξε να καταστρέψει ό,τι είχε πρόσβαση μπροστά στο έκπληκτο βλέμμα των καλεσμένων της.

Ωστόσο, καθώς δεν λείπει ποτέ το άτομο που απαθανατίζει με την κάμερά του τη στιγμή που αναμενόταν να είναι απόλυτη χαρά, οι εικόνες καταγράφηκαν για τους επόμενους και κοινοποιήθηκαν από τον λογαριασμό TikTok @aintyoukyb.

μια γυναίκα κρατά μια άλλη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στον κήπο

Αυτό που οι περισσότερες μητέρες θέλουν περισσότερο όταν είναι έγκυες είναι το μωρό τους να είναι υγιές, αν και μερικές είναι πολύ ξεκάθαρες για το αν θέλουν να έχουν ένα κορίτσι ή ένα αγόρι, κάτι που συχνά καταλήγει να τους προκαλεί κάποιου είδους απογοήτευση.

Αλλά αυτό που έκανε αυτή η μαμά ήταν σε άλλο επίπεδο, γιατί, σε μια έκρηξη οργής, κατέστρεψε μεγάλο μέρος της διακόσμησης στο πάρτι αποκάλυψης του φύλου της, προκαλώντας μια πραγματική οργή.

μια εικόνα μιας φράσης στα αγγλικά σε μπλε και ροζ χρώματα

Από την πλευρά τους, η πλειοψηφία των χρηστών του Διαδικτύου δεν συμφώνησε με την αντίδρασή της, ξεκαθαρίζοντας στην ενότητα των σχολίων ότι δεν πρέπει να ενεργεί έτσι μια μητέρα.

«Καλύτερα να αγαπάς αυτό το κορίτσι και να το φροντίζεις». «Μπορώ ήδη να πω τι είδους μαμά θα γίνει». «Οι άλλες κόρες της βλέποντας τη μητέρα τους να καταστρέφουν τα πάντα επειδή μισεί να έχει άλλη κόρη». «Θα είχα αρπάξει τα δώρα μου και θα έφευγα».

Μέχρι στιγμής το βίντεο έχει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές. Επιπλέον, έχει χιλιάδες αντιδράσεις και σχόλια, αφού, χωρίς αμφιβολία, είναι ένα από εκείνα τα βίντεο του TikTok που προκαλούν υπερβολική διαμάχη. Ελπίζω η παρορμητική μητέρα να είναι πιο ήρεμη και να έχει χωνέψει καλύτερα την είδηση.

Leave a Comment