15 outfits με μακριές φούστες για να μην μπερδεύεσαι με κατηχητικό

Σε όλους μας έχει συμβεί να φανταστούμε α εξοπλισμός ότι όταν το μεταφέραμε στον πραγματικό κόσμο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας. Με αυτή την έννοια, οι μακριές φούστες είναι συνήθως δύσκολο να συνδυαστούν γιατί μπορεί να δείχνουν πολύ αισθητικός ή πολύ «δώστε δωρεάν μαθήματα Γραφής».

Παρακάτω σας αφήνουμε 15 ιδέες για οφνης με μακριές φούστες που δείχνουν υπέροχες και πολύ μοδάτες, για να μην φέρνεις cosplay μιας μοναχής που πηγαίνει σε μαθήματα κατήχησης.

1. Με φαρδιά μπλούζα

2. Μακριά φούστα και πουκάμισο που δεν έχει μπει

Στολές με μακριές φούστες και πουκάμισο

3. Μια καρό φούστα δείχνει θεαματική

Outfits με μακριές καρό φούστες

4. Το αντίστροφο πάντα βελτιώνουν τα πάντα

Στολές με μακριές φούστες και καπέλο

5. Η μπλούζα του αγαπημένου σου συγκροτήματος δεν φαινόταν ποτέ καλύτερη

Στολές με μακριές animal print φούστες

6. Δείξτε σαν πριγκίπισσα με πλισέ φούστα

Στολές με μακριές επιτραπέζιες φούστες

7. Επίσημα και άτυπα σε ένα βήμα

Outfits με επίσημες και άτυπες μακριές φούστες

8. Το τζιν δεν αποτυγχάνει ποτέ

Στολές με μακριές τζιν φούστες

9. Μας αρέσουν τα πάντα σε αυτό εξοπλισμός!

Στολές με μακριές τζιν φούστες

10. Α crop top και ένα καπέλο και έτοιμο για τον ήλιο

Outfits με μακριές φούστες και crop top

11. Η αγένεια δεν είναι αγώνας με τις φούστες

Γοτθικά ρούχα με μακριές φούστες

12. Να δονείται ψηλά στο Τουλούμ

Στολές με μακριές φούστες σε στυλ hippie

13. Το να φοράω μαύρο είναι το πάθος μου

Στολές με μακριές μαύρες τούλινες φούστες

14. Μια φούστα λουλουδιών για ένα άλλο λουλούδι

Στολές με μακριές ανθισμένες φούστες

15. Δερμάτινη φούστα και Bowie; χίλιες φορές ναι

Στολές με μακριές δερμάτινες φούστες

Η αμφιλεγόμενη αμερικανική συλλογικότητα τέχνης MSCHF μόλις έφερε στο φως μια τσάντα τόσο μικροσκοπική που θα χρειαστείτε κυριολεκτικά ένα μικροσκόπιο για να τη δείτε. Το μικροσκοπικό κομμάτι φέρει το λογότυπο Louis Vuitton και σύντομα θα δημοπρατηθεί στο Παρίσι της Γαλλίας.

Για να δημιουργήσουν το περίεργο κομμάτι βασίστηκαν στο μοντέλο της τσάντας Onthego GM της LV, αλλά λέγεται ότι η MSCHF δεν πήρε καμία άδεια από τη διάσημη γαλλική μάρκα, επομένως δεν θεωρείται επίσημη συνεργασία.

εικόνα που δείχνει πόσο μικρό είναι το νέο μίνι φακελάκι MSCHF σε σύγκριση με ένα ανθρώπινο δάχτυλο

Η MSCHF το κάνει ξανά, αφού η δημιουργική της ομάδα έχει σχεδιάσει μια μίνι τσάντα που θα μπορούσε να είναι χρήσιμη μόνο αν είχαμε το μέγεθος ενός μυρμηγκιού. Αν και, σύμφωνα με την αμερικανική φίρμα, είναι έργο τέχνης, αφού στα κοινωνικά τους δίκτυα εξέφρασαν τον λόγο που σχεδίασαν αυτό το προϊόν.

Υπάρχουν μεγάλες τσάντες, κανονικές τσάντες και μικρές τσάντες, αλλά αυτή είναι η τελευταία λέξη στη σμίκρυνση της τσάντας. Καθώς ένα αντικείμενο που κάποτε λειτουργούσε ως τσάντα γίνεται όλο και μικρότερο, η κατάσταση του αντικειμένου του γίνεται ολοένα και πιο αφηρημένο μέχρι να είναι καθαρά ένα εμπορικό σήμα αναφοράς.

το νέο μίνι φακελάκι MSCHF τοποθετείται σε μικροσκόπιο

Από την άλλη, σύμφωνα με Μόδα, η μίνι τσάντα θα εκτεθεί σε σφραγισμένο κουτί gel και θα τοποθετηθεί σε μικροσκόπιο για κοινή θέα στη γκαλερί 8 Avenue Matignon, στο Παρίσι, από τις 20 έως τις 24 Ιουνίου, αν και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί δημοπρασία για όποιον επιθυμεί να την αγοράσει. Προφανώς, δεν αμφιβάλλουμε ότι θα υπάρξουν αγοραστές πρόθυμοι να υποβάλουν προσφορά για αυτό. Προς το παρόν, μέσω μιας δήλωσης, η μάρκα πρόσφερε περισσότερες λεπτομέρειες για την ιδιόμορφη τσάντα της.

Μικροσκοπική τσάντα MSCHF για την επερχόμενη δημοπρασία του Pharrell. Την επόμενη εβδομάδα, το νέο μας έργο τέχνης θα βγει σε δημοπρασία στο Παρίσι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας. Μικρότερο από έναν κόκκο θαλασσινού αλατιού και αρκετά στενό ώστε να χωράει στο μάτι μιας βελόνας, αυτή είναι μια τσάντα τόσο μικρή που θα χρειαστείτε ένα μικροσκόπιο για να τη δείτε.

Προφανώς, η τσάντα είναι περισσότερο ένα κοινωνικό πείραμα, αφού φαίνεται ότι φτιάχτηκε μόνο για να αποδείξει την απίστευτη δύναμη που μπορεί να έχει μια φημισμένη μάρκα.

Leave a Comment