7 ιδέες για δώρα για baby shower

Έρχεται ένα baby shower και δεν ξέρετε τι δώρο να φέρετε; Μην ανησυχείτε, σε αυτό το σημείωμα σας φέρνουμε τις καλύτερες ιδέες.

Το πάρτι των ντους μωρών και τα δώρα που το συνοδεύουν είναι τόσο παλιά όσο και η ανθρωπότητα. Στην αρχαία ελληνική, ρωμαϊκή και αιγυπτιακή αυτοκρατορία Ο ερχομός νέων μωρών στον κόσμο γιορταζόταν ήδη. Αν και, αξίζει να διευκρινιστεί, εκείνες τις εποχές το πάρτι γινόταν μετά τη γέννα.

Αν έχουν α ντους μωρών και μπήκαν σε κρίση, Επειδή δεν ξέρετε τι να χαρίσετε, σας παρουσιάζουμε τις επτά καλύτερες ιδέες για δώρα για αυτού του είδους τη γιορτή.

1. Κάντε το δώρο της υγείας, ιδανικό για baby shower

Ένα μίνι κουτί πρώτων βοηθειών που περιλαμβάνει ιατρικά εργαλεία όπως π.χ ένα σταγονόμετρο φαρμάκων, ένα ψηφιακό θερμόμετρο και μια ρινική αναρρόφησημεταξύ άλλων, μπορεί να είναι το ιδανικό δώρο για ντους μωρών ώστε οι γονείς να μπορούν να φροντίζουν την υγεία των νεογνών.2. Βιβλίο επαγγελματικών φωτογραφιών

Για όσους θέλουν να επιτύχουν έναν υπερβολικό βαθμό συναισθημάτων στις μητέρες, αυτό είναι το δώρο ντους μωρών που θα πρέπει να λάβουν υπόψη. Η φωτογράφηση μπορεί να είναι στο σπίτι της μητέρας, σε στούντιο, στη φύση ή σε μέρος της επιλογής σας. Μπορεί να είναι μια οικογενειακή συνεδρία ή με ένα συγκεκριμένο θέμα. Η ποιότητα και ο επαγγελματισμός αυτού του δώρου θα δημιουργήσει μια ανεκτίμητη ανάμνηση για τη μητέρα.

3. Γυμναστήριο για να τονώσει την αντίληψη του μωρού

Οι υφές, οι ήχοι και τα χρώματα είναι πρωταρχικής σημασίας όταν πρόκειται για την ενθάρρυνση των νεογνών.. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα μωρά συνήθως αρχίζουν να διακρίνουν το περιβάλλον που τα περιβάλλει, μέσω των αισθήσεών τους και κατά τους πρώτους μήνες εκτός της μήτρας. Επομένως, ένα γυμναστήριο δραστηριοτήτων είναι ένα εξαιρετικό δώρο για ένα ντους μωρών

4. Παιχνίδια που ενθαρρύνουν την ισορροπία, την κινητικότητα και τον προσανατολισμό του μωρού

ο Ροδάρης Είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντα παιχνίδια για δώρο. ντους μωρών, αφού διεγείρουν το έρπημα του μωρού αλλά και την ικανότητά του να κινείται και να κινείται. Υπό αυτή την έννοια και για τους σκοπούς της επίσης παρακίνησης ισορροπία και προσανατολισμός του νεογνούσυνιστάται να δίνετε καρότσια και τρίκυκλα.

5. Κασκόλ

Καλό είναι, σε αυτή την περίπτωση, να αναζητήσετε το είδος των σακιδίων ή των τσαντών που προσαρμόζονται καλύτερα στο σώμα της μητέρας. Το κύριο πλεονέκτημα ενός πορτ μπεμπέ είναι ότι βοηθά στη διόρθωση της στάσης του σώματος της μητέρας. Γι’ αυτό το στοιχείο αυτό θεωρείται ένα από τα καλύτερα δώρα για α ντους μωρών.

6. Biters

Άλλο ένα υπέροχο δώρο για ένα ντους μωρών Είναι οι οδοντοφυείς, πολύ χρήσιμοι για την αντιμετώπιση των παθήσεων του μωρού, κατά τους πρώτους έξι μήνες τους, όταν τα δόντια βρίσκονται στη διαδικασία ανάπτυξης και ανάπτυξης. Εκτός, μερικοί οδοντογλυφίδες είναι επίσης κουδουνίστρες και χρησιμεύουν για να ενθαρρύνουν, ταυτόχρονα, την αίσθηση της ακοής του νεογέννητου.

7. Είδη υγιεινής για το μωρό

Συχνό δώρο σε ντους μωρών Συνήθως είναι οι κιτ μπάνιο για το νεογέννητο. Αυτά συνήθως περιλαμβάνουν, γενικά, ενυδατικό λάδι, βαμβακερές πετσέτες, κολόνια και σαπούνια με ουδέτερο PH. Ένα δώρο που θα είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμο στο πρώτο μπάνιο του μωρού, αφού έχουν πέσει τα υπολείμματα του ομφάλιου λώρου.

Παραδόσεις δώρων και ντους μωρών σε διάφορες χώρες

ντους μωρών, baby shower, baby shower ή τσάι latette. Όχι μόνο τα ονόματα της εκδήλωσης διαφέρουν ανάλογα με τις διάφορες περιοχές του κόσμου, αλλά και τα έθιμα δεν είναι τα ίδια.

Στο Νεπάλ, για παράδειγμα, η γιορτή γίνεται τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, αν το μωρό είναι κορίτσι, ή τον έκτο μήνα, αν είναι αγόρι. Στην Αρμενία ο εορτασμός γίνεται 34 ημέρες μετά τον τοκετό. Σε μέρη όπως η Νότια Αφρική ή η Βραζιλία, μόνο γυναίκες μπορούν να παρακολουθήσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις.. Και στην ινδουιστική κουλτούρα, η μητέρα λαμβάνει δώρα μόνο από την οικογένειά της ντους μωρώνΓίνετε δημιουργικοί με το δώρο σας ντους μωρών

Τώρα που γνωρίζετε πολλές επιλογές για ιδέες δώρων σε μία ντους μωρών, μπορείτε να πάτε στη δουλειά και να ρωτήσετε τη μητέρα, πριν από την εκδήλωση, τι χρειάζεται ή τι θα ήθελε να λάβει εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα. Με αυτό, θα πάρετε μια ιδέα για το τι χρειάζεται και θα είστε δημιουργικοί με το δώρο που θα κάνετε στο μωρό που πρόκειται να γεννηθεί.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Όλες οι αναφερόμενες πηγές εξετάστηκαν σε βάθος από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η εγκυρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία σε αυτό το άρθρο κρίθηκε αξιόπιστη και ακαδημαϊκής ή επιστημονικής ακρίβειας.


Leave a Comment