Έτσι θα πρέπει να εφαρμόσετε τόνερ προσώπου σύμφωνα με την κορεατική τεχνική 7 στρώσεων

Η κορεάτικη τεχνική των 7 στρώσεων τόνερ προσώπου εμφανίζεται ως ιδανική επιλογή για ξηρές επιδερμίδες. Ποιο τόνερ να επιλέξετε για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα; σας λέμε.

Η κορεάτικη τεχνική των 7 στρώσεων τόνερ προσώπου ή μέθοδος επτά δέρματος φέρνει επανάσταση στη φροντίδα του δέρματος. Αυτή η τάση, που έχει γίνει δημοφιλής σε όλο τον κόσμο, προτείνει κάτι πολύ απλό, αλλά με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, θα σας πούμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την πρόταση και πώς θα μπορούσε να σας βοηθήσει να έχετε ενυδατωμένο, τονωμένο δέρμα που είναι έτοιμο να απορροφήσει τα οφέλη των άλλων προϊόντων που χρησιμοποιείτε στη ρουτίνα του προσώπου σας.

Κορεάτικη τεχνική των 7 στρώσεων τόνερ προσώπου: έτσι λειτουργεί

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η κορεατική τεχνική προτείνει την εφαρμογή 7 στρώσεων τόνερ προσώπου για να ενισχύσει τα οφέλη της. Στην πραγματικότητα, η ανατολική θεωρία είναι ότι, Χρησιμοποιώντας το προϊόν με αυτόν τον τρόπο, δεν είναι απαραίτητο να εφαρμόσετε άλλο.

Τώρα, ποια είναι τα βήματα της τεχνικής; Είναι απλό! Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για τη σωστή εφαρμογή του μέθοδος επτά δέρματος:

  1. Καθαρίστε πολύ καλά το πρόσωπό σας. Μπορείτε να το κάνετε με ένα καθαριστικό όπως micellar water, ροδόνερο ή άλλο της επιλογής σας.
  2. Πάρτε ένα μπλοκ από βαμβάκι για να εφαρμόσετε το τονωτικό προσώπου. Αν και στην Κορέα εφαρμόζεται συνήθως απευθείας με τα χέρια και με ήπια πίεση ώστε να διαπερνά πολύ καλά σε όλο το πρόσωπο.
  3. Τρίψτε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Αφήστε το να απορροφηθεί πολύ καλά πριν βάλετε τις επόμενες στρώσεις.

Τα βήματα 2 και 3 επαναλαμβάνονται άλλες 6 φορές.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι, αφού το τόνερ προσώπου έχει υδαρή υφή, το πρόσωπο δεν θα αισθάνεται βουλωμένο, πολύ λιγότερο λιπαρό. Αυτό σας διευκολύνει να βάλετε όλα τα στρώματα χωρίς πρόβλημα.Για να λειτουργήσει η τεχνική, χρησιμοποιήστε το σωστό τόνερ

Το τόνερ προσώπου είναι α προϊόν που δημιουργήθηκε ειδικά για χρήση μετά τον καθαρισμό του προσώπου. Συνήθως είναι εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα και φυσικά συστατικά που παρέχουν μεγαλύτερα οφέλη, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε τύπου δέρματος.

Υπάρχουν και μερικά με στυπτική δράση. Αυτά έχουν μικρό ποσοστό αλκοόλ. Ωστόσο, η παρουσία αλκοόλης δεν καθιστά το τόνερ κατάλληλο για χρήση στην κορεατική τεχνική 7 στρώσεων, καθώς θα μπορούσε να στεγνώσει και να ερεθίσει το δέρμα.

Έτσι ώστε αυτός μέθοδος επτά δέρματος μην προκαλείτε επιπλοκές, πρέπει να εφαρμόσετε το κατάλληλο τονωτικό προσώπου για τον τύπο του δέρματός σας. Διαφορετικά, μπορεί να εμφανίσετε δυσφορία ή ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι παρακάτω τύποι τόνερ είναι κατάλληλοι για κάθε τύπο δέρματος:

  • Λιπαρή επιδερμίδα: Το τονωτικό προσώπου για αυτόν τον τύπο δέρματος είναι αυτό που βοηθά στον έλεγχο της λιπαρής έκκρισης, κλείνει τους πόρους και διατηρεί υπό έλεγχο τα βακτήρια που προκαλούν εξάρσεις που μοιάζουν με ακμή. Επιλέξτε στυπτικά, αντιλιπιδικά ή αντισηπτικά τόνερ.
  • Ξηρό και ευαίσθητο δέρμα: Αυτός ο τύπος δέρματος χρειάζεται μαλακτικές και καταπραϋντικές ενώσεις, γι’ αυτό μην χρησιμοποιείτε ποτέ τονωτικά με αλκοόλ. Αντίθετα, προτιμήστε αυτά με γλυκερίνη, γλυκόλες, φυτικά εκχυλίσματα όπως αλόη βέρα, βρώμη ή μολόχα.
  • Κανονική επιδερμίδα: Η ποικιλία των επιτρεπόμενων τονωτικών είναι ευρύτερη. Επιλέξτε αυτά που βοηθούν στον έλεγχο της γυαλάδας, τη βελτίωση του τόνου και τον καθαρισμό πολύ καλά.

Ποια είναι τα οφέλη της κορεατικής τεχνικής 7 στρώσεων;

Τώρα, αν επιλέξατε το τονωτικό χωρίς αλκοόλ και ακολουθούσατε τα βήματα που σας είπαμε, θα μπορούσατε να επιτύχετε τα ακόλουθα οφέλη:

  • Καθαρίστε την υπολειπόμενη βρωμιά: Σύμφωνα με τους ειδικούς, το τονωτικό προσώπου αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα για τον καθαρισμό του δέρματος. Τα συστατικά του βοηθούν στην απομάκρυνση των ιχνών βρωμιάς, ιδρώτα και λίπους που παραμένουν στο πρόσωπο από τη φασαρία της ημέρας.
  • Ενυδατώστε το δέρμα: Εκτός από νερό, το τονωτικό προσώπου αποτελείται από εκχυλίσματα και ενυδατικές ουσίες, έτσι ενυδατώνει πολύ καλά το δέρμα και αποκαθιστά την ικανότητά του να συγκρατεί νερό. Αλλά αυτό δεν είναι όλο. Θα ανανεώσει επίσης το δέρμα και θα δώσει μια αίσθηση απαλότητας.
  • Προετοιμάστε το δέρμα για την ακόλουθη φροντίδα: Καθαρίζοντας και ενυδατώνοντας το δέρμα, το τονωτικό αφήνει το πρόσωπο έτοιμο να λάβει τα οφέλη των άλλων προϊόντων που χρησιμοποιούνται συνήθως.
  • Αναζωογονήστε το πρόσωπό σας: Το τόνερ προσώπου βοηθά στη βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητας του δέρματος. Ειδικά όταν έχει αδρανή που ενισχύουν αυτές τις ιδιότητες, όπως π.χ τζίνσενγκ και καλέντουλα.


Γνωρίζατε ήδη το μέθοδος επτά δέρματος?

Αυτός μέθοδος επτά δέρματος Η κορεάτικη τεχνική των 7 στρώσεων τόνερ προσώπου χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό. Πλέον έχει γίνει τάση στις ειδήσεις και στα δίκτυα, αλλά είναι μαζί μας εδώ και χρόνια.

Εάν επιλέξετε το ιδανικό τόνερ για εσάς, θα μπορέσετε να επιτύχετε αποτελέσματα που αξίζει να θαυμάσετε. Εσείς καθορίζετε πόσες φορές θέλετε να εφαρμόσετε αυτήν την τεχνική στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας, αλλά καλό θα είναι να την κάνετε καθημερινά εάν το δέρμα σας είναι ξηρό και χρειάζεται συνεχή ενυδάτωση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Όλες οι αναφερόμενες πηγές εξετάστηκαν σε βάθος από την ομάδα μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η αξιοπιστία, η εγκυρότητα και η εγκυρότητά τους. Η βιβλιογραφία σε αυτό το άρθρο κρίθηκε αξιόπιστη και ακαδημαϊκής ή επιστημονικής ακρίβειας.


Leave a Comment