Η απελπισμένη γυναίκα κλαίει γιατί τα παιδιά της κάνουν διακοπές

Δεν είναι απαραίτητο να μας πεις ψέματα, ξέρουμε ότι αν είσαι μητέρα καταλαβαίνεις απόλυτα τον πρωταγωνιστή της επόμενης ιστορίας μας. Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει ή πρόκειται να ξεκινήσουν και γι’ αυτό εκατοντάδες μητέρες που είναι στο σπίτι καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο και κουραστικό είναι να κάνουν πράγματα στο σπίτι και να φροντίζουν τα παιδιά τους.

Για αυτόν τον λόγο, η Helena Fernández, γνωστή από τον χρήστη της TikTok @mami.de_tres, μοιράστηκε στον λογαριασμό της ότι μόλις ξεκινούν οι διακοπές είναι ήδη τόσο απελπισμένη που είναι στα πρόθυρα να κλάψει.

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στην πλατφόρμα, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους βεβαιώθηκε ότι το να έχεις τα παιδιά στο σπίτι τις γιορτές είναι «μαρτύριο», αφού μόλις έχει περάσει μια μέρα από τις δίμηνες διακοπές και τα μικρά έχουν ξεκινήσει μάχη Το πεδίο στο οποίο το να αφήσετε τη μητέρα σας να ξεκουραστεί ή να κάνει τα πράγματά της με την ησυχία της δεν αποτελεί επιλογή.

Ο άντρας μου μόλις πήγε στη δουλειά και είπα ότι δεν αντέχω άλλο. Άρχισα να κλαίω στο κρεβάτι, απλά δεν αντέχω άλλο. Το θέμα είναι ότι τσακώνονται συνέχεια, δεν υπάρχει κανείς να τους διασκεδάσει και ξέρουν να διασκεδάζουν μόνο με κονσόλες ή τάμπλετ και δεν θέλω να τους δώσω την κονσόλα από τις 8:30 το πρωί.

Η Helena Fernández με τα δύο της παιδιά στην πλάτη

Επιπλέον, είπε ότι τα παιδιά του έχουν παραπονεθεί για τον καύσωνα, για το τι κυκλοφορεί στην τηλεόραση, για το φαγητό, γιατί μεταξύ άλλων δεν θέλουν να φάνε τίποτα. Σαν να μην έφτανε αυτό, λέει απελπισμένος στους followers του ότι έχει δύο ολόκληρους μήνες μπροστά του και δεν ξέρει πώς θα ξεφύγει από τη δύσκολη θέση να πρέπει να φροντίζει τα άτακτα παιδιά του και να κάνει οικιακές δραστηριότητες.

Είμαι απελπισμένος και έχω δύο ολόκληρους μήνες μπροστά μου. Δεν ζητάω τόσα, ούτε ξύνω τη μύτη μου, στρώνω κρεβάτια, καθαρίζω μπάνια, σκουπίζω με ηλεκτρική σκούπα, αερίζω, διπλώνω ρούχα, δεν ξαπλώνω και βλέπω τηλεόραση. Ζητώ μόνο να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου με την ησυχία μου.

Η Helena Fernandez με γυαλιά ηλίου και τετράγωνο jumper και μαύρη μπλούζα

Φυσικά, η ομολογία της Ελένης προκάλεσε κάθε είδους άποψη και κριτική, αφού υπήρξαν και αυτοί που την έκριναν ως «εγωίστρια» και «κακή μητέρα», στην οποία απάντησε ότι αυτοί που την κρίνουν είναι εκείνοι οι πατέρες ή οι μητέρες που διασκεδάζουν τα παιδιά τους. παιδιά με δισκίοτην τηλεόραση και το κινητό ή είναι απλά άνθρωποι που δεν έχουν παιδιά και, επομένως, δεν ξέρουν πώς είναι.

Να σημειωθεί ότι δεν ήταν όλα τα σχόλια επικρίσεις, αφού υπάρχουν μαμάδες που συμπάσχουν τέλεια με την Έλενα. Είναι αλήθεια ότι, αν και οι διακοπές μπορούν να περάσουν με τα παιδιά, υπάρχουν πολύ ανήσυχα παιδιά, οπότε δεν μπορούσαμε να την κρίνουμε, αντίθετα, ίσως θα μπορούσαμε να της δώσουμε καλές συμβουλές για το πώς να τα διασκεδάσει ή ίσως να τα κρατήσουμε απασχολημένα βοηθώντας στο σπίτι. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή επιλογή αντί να την επικρίνετε. Δεν το πιστεύεις?

Ένα ισπανικό εστιατόριο έχει μεταξύ των κανόνων ασφαλείας του ότι τα παιδιά κάτω των 12 ετών που έρχονται για φαγητό πρέπει να παραμένουν καθισμένα για όλη την ώρα που βρίσκονται στην εγκατάσταση.

Για το λόγο αυτό, ένας γονιός αγανακτισμένος από τον αμφιλεγόμενο κανόνα εξέθεσε την κατάσταση στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας αμέσως έντονη διαμάχη, αφού σίγουρα έμεινε έκπληκτος από όσα εξέφρασαν άλλοι χρήστες στα σχόλιά τους.

Εξωτερική εικόνα ενός εστιατορίου με τα γυάλινα παράθυρα που βρίσκεται στη μέση ενός βουνού

Ο χρήστης του Twitter Alfonso Pato @alfonso_pato εξήγησε σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο ότι ήθελε να πάει στο εστιατόριο O’ fragón de Fisterra με την οικογένειά του, που βρίσκεται στη Γαλικία της Ισπανίας, αλλά διάβασε έναν κανόνα στον ιστότοπό τους που τον εξοργίστηκε εντελώς.

Έχω δύο μικρά. Θα έκανα μια διασκεδαστική κράτηση σε ένα γνωστό εστιατόριο στην Costa da Morte. Διάβασα στον ιστότοπο: «Τα παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει να παραμείνουν καθισμένα καθ’ όλη τη διάρκεια του γεύματος, αν έρχεστε με παιδιά, καλέστε πριν την κράτηση». Πείτε μου, είναι αποτρεπτικό, εκφοβιστικό ή μεροληπτικό;

Όμως, προφανώς, ο ισχυρισμός του δεν έγινε δεκτός από τους χρήστες του Διαδικτύου, οι οποίοι συμφωνούσαν απόλυτα με αυτόν τον κανόνα του εστιατορίου, καθώς ανέφεραν ότι η έλλειψη εκπαίδευσης που δείχνουν πολλά παιδιά αυτή τη στιγμή λόγω των γονιών καταλήγει να μετατρέπει τις εξόδους σε φαγητό από άλλους σε δυσάρεστες εμπειρίες.

εικόνες δύο κοριτσιών και ενός αγοριού που τρώνε ενώ κάθονται σε ένα τραπέζι εστιατορίου, και οι τρεις τους χαμογελούν

Σύμφωνα με Χιλιετηρίδα, το ίδιο το εστιατόριο δήλωσε επίσης τη θέση του, διασφαλίζοντας ότι αυτοί οι κανόνες θεσπίστηκαν για το καλό των πελατών γιατί οι εγκαταστάσεις τους έχουν πολλά γυάλινα σκεύη και τους έχουν ήδη συμβεί ατυχήματα στο παρελθόν. Επιπλέον, υπήρξαν περιπτώσεις που κάποια παιδιά χάθηκαν όταν έφυγαν από το εστιατόριο για να παίξουν στη γύρω περιοχή.

Χωρίς αμφιβολία, είναι ένα πολύ αμφιλεγόμενο θέμα που θα συνεχίσει να προκαλεί πολλές συζητήσεις, γιατί ενώ οι γονείς περιμένουν μεγαλύτερη κατανόηση για τα παιδιά τους, οι επισκέπτες θέλουν επίσης να απολαμβάνουν το φαγητό τους με ηρεμία.

Leave a Comment