Η δασκάλα επέτρεψε στη μαθήτρια να φέρει τον γιο της στην τάξη

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral με περισσότερες από 32 εκατομμύρια προβολές είναι αυτό ενός κοριτσιού που αναγνωρίζεται ως @adarely_po στο Tiktok, καθώς δείχνει τις τρυφερές εικόνες ενός μικρού αγοριού που ζει με έναν καθηγητή στο πανεπιστήμιο.

Προφανώς, η μητέρα του δεν είχε κανέναν να τον φροντίσει και αποφάσισε να τον πάρει μαζί της στα μαθήματά της, αλλά η δασκάλα, χωρίς να ενοχλείται βλέποντας το αγόρι στην τάξη, έπαιξε ακόμη και μαζί του, ελέγχοντας και τις ζωγραφιές του.

Η ενσυναίσθηση που έδειξε ο Joel Pedraza, καθηγητής νομικής σε πανεπιστήμιο του Μεξικού, προκάλεσε πολύ καλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, αφού οι χρήστες θεωρούν ότι μέρος του να είσαι καλός δάσκαλος είναι να δείχνεις ανθρώπινη ζεστασιά και αξίες.

Η Adarely ήταν πολύ χαρούμενη που η δασκάλα της επέτρεψε στον μικρό της γιο να τη συνοδεύει στην τάξη, αφού δεν είχε κανέναν να τον πάει. Το βίντεο έγινε τόσο viral που απέσπασε χιλιάδες σχόλια. Μετά από αυτό, η νεαρή μητέρα μοιράστηκε ότι, μέσω ενός γραπτού μηνύματος, ζήτησε τη γνώμη του δασκάλου της για το ότι ήταν τόσο εκτεθειμένη λόγω του viralization του TikTok.

https://www.youtube.com/watch?v=ZiSkGiRoUBc

Ελπίζω να μην σας πειράζει που το ανέβασα. [el video]. Αν θέλεις, θα το διαγράψω, αλλά έπρεπε να σου πω τον κοινωνικό αντίκτυπο που έκανες, σε ευχαριστώ, Λικ., σε ευχαριστώ που είσαι εξαιρετικός επαγγελματίας.

Σε απάντηση, ο κ. Pedraza ευχαρίστησε τη μαθήτριά του για το βίντεο και της ζήτησε μόνο να φροντίσει καλά το μικρό της γιατί είναι ευλογία από τον Θεό. Σε άλλες εικόνες που μοιράστηκε η μητέρα στα κοινωνικά της δίκτυα, μπορείτε να δείτε τον μικρό να συμπεριφέρεται πολύ καλά στη θέση του όσο γίνεται το μάθημα. Η περήφανη μαμά του ισχυρίζεται ότι έκανε περισσότερους φίλους σε μια μέρα από ό,τι εκείνη στα τέσσερα χρόνια στο κολέγιο.

Μερικές φορές, πιστεύουμε ότι οι ιστορίες που αφορούν άτακτα μικρά δημιουργήθηκαν ως μέθοδος αντισύλληψης, και δεν είναι ότι έχουμε κάτι εναντίον των μικρών, αντίθετα, αγαπάμε το πώς βλέπουν τη ζωή τόσο μαγική και πολύχρωμη, στην πραγματικότητα, δεν θα έπρεπε». να μην χάσεις αυτή την ουσία μεγαλώνοντας. Ωστόσο, υπάρχουν φάρσες που σίγουρα φτάνουν πολύ μακριά και βγαίνουν πανάκριβα, όπως αυτή της παρακάτω ιστορίας.

Πρόσφατα, μια εκδήλωση έγινε viral με μερικά πιτσιρίκια που σκέφτηκαν τη λαμπρή ιδέα να χρησιμοποιήσουν κραγιόνια για να «στολίσουν» δύο σημαντικά γλυπτά που βρίσκονται στην έπαυλη Croome Court στο Worcestershire της Αγγλίας, ενώ παρακολουθούσαν μια οικογενειακή πασχαλινή εκδήλωση.

κορίτσι σχέδιο στους τοίχους με ένα κραγιόνι

Είναι μια νύμφη νερού, που σμιλεύτηκε από τον καλλιτέχνη John Bacon πριν από 230 χρόνια, και το διάσημο μνημείο του τοπιογράφου Lancelot Brown, που ήταν ο ιδανικός «καμβάς» για τους μικρούς ταραχοποιούς να κάνουν γρατσουνιές με ένα μπλε κραγιόνι.

Φυσικά, αυτό το γεγονός έχει απογοητεύσει την παγκόσμια πολιτιστική κοινότητα, καθώς και χιλιάδες χρήστες του Διαδικτύου, καθώς ένα από τα πράγματα που έχουν επισημάνει περισσότερο είναι ότι οι γονείς των παιδιών δεν τους έδιναν σημασία και ότι πρέπει να αναλάβουν επισκευή των εν λόγω γλυπτών.

 Βανδαλίστηκε η νύμφη του νερού, σμιλεμένη από τον John Bacon

Σημειωτέον ότι, στην περίπτωση της νύμφης του νερού, θα μπορούσε να αποκατασταθεί επιτυχώς, αντίθετα, το μνημείο του σκηνοθέτη δεν μπόρεσε να στερεωθεί πλήρως. Αυτό που τραβάει περισσότερο την προσοχή όλων είναι ότι «ο μικρός Πικάσος» δεν μετέφερε τα κραγιόνια στον χώρο της εκδήλωσης, αλλά οι ίδιοι οι διοργανωτές τους τα έδωσαν για κάποιες δραστηριότητες χωρίς να λάβουν υπόψη τον κίνδυνο να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του National Trust, της οργάνωσης που διατηρεί και ανατιμά μνημεία στην Αγγλία, τόνισε την απογοήτευσή του για τα γεγονότα, θεωρώντας ότι οι χιλιάδες επισκέπτες πάντα σέβονταν τα κομμάτια.

μνημείο του τοπιογράφου Lancelot Brown

Είμαστε συγκλονισμένοι που συνέβη αυτό. Όσο απογοητευτικά κι αν είναι, περιστατικά όπως αυτό είναι πολύ σπάνια, λαμβάνοντας υπόψη τα εκατομμύρια των επισκεπτών που απολαμβάνουν και σέβονται τα μέρη που φροντίζουμε.

Leave a Comment