Η κοπέλα λέει ότι προτιμά να πηγαίνει στη δουλειά παρά να φροντίζει τα παιδιά της

Εμείς τα κορίτσια που είμαστε μητέρες ξέρουμε πόσο κουραστικό μπορεί να είναι και καταλαβαίνουμε πλήρως ότι ορισμένες μητέρες προτιμούν να πάνε στη δουλειά παρά να μένουν σπίτι, αφού το να είσαι μητέρα 24 ώρες το 24ωρο είναι μια κοπιαστική και κακοπληρωμένη δουλειά, ας πούμε έτσι.

Ίσως υπάρχουν και αυτοί που νομίζουν ότι μιλάμε από εγωισμό, αλλά δεν είναι έτσι. Η μαμά χρειάζεται και ένα διάλειμμα, γιατί ενώ η αγάπη δεν είναι κουραστική, η φροντίδα των μικρών και του σπιτιού είναι! Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύουμε ότι η Σάρα Τορέσαν, η πρωταγωνίστρια της παρακάτω ιστορίας, δεν έχει και τόσο άδικο όταν λέει ότι προτιμά να πηγαίνει στη δουλειά παρά να μένει σπίτι για να φροντίζει τα παιδιά της.

Η Σάρα είναι μια γυναίκα από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, η οποία είπε ότι προτιμούσε να εργάζεται αντί να φροντίζει τα παιδιά «διαρκώς» στο σπίτι γιατί η φροντίδα τους είναι πολύ πιο δύσκολη. Μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok, αυτή η μαχόμενη μητέρα μοιράστηκε τη γνώμη και τα επιχειρήματά της για να υπερασπιστεί τη θέση της.

Το να πηγαίνεις στη δουλειά είναι πολύ πιο εύκολο από το να μένεις σπίτι με τα παιδιά, και να γιατί. Μπορώ να πάω στο γραφείο, να κάνω συνομιλίες ενηλίκων με άλλους ανθρώπους, να δουλέψω χρησιμοποιώντας ένα μέρος του εγκεφάλου μου που δεν χρησιμοποιούσα εδώ και πολύ καιρό και μετά μπορώ να μετακινηθώ στο σπίτι, ακούγοντας μουσική ή podcast μόνος.

Η Sarah Torresan στο αυτοκίνητο με τη μικρή της κόρη

Επιπλέον, η νεαρή μητέρα διαβεβαίωσε ότι τότε «της λείπουν τα παιδιά της και ανυπομονεί να τα δει και ανυπομονούν να τη δουν». Και παρόλο που τα λατρεύει και τα λατρεύει, είναι ειλικρινής όταν λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να βρει χρόνο για τον εαυτό της όσο είναι στο σπίτι, ακόμα και να πιει ήρεμα έναν καφέ, κάτι που την κάνει να εκτιμά τον χρόνο της στο γραφείο.

Οι περισσότεροι γονείς που μένουν στο σπίτι θα ονειρεύονταν να κάθονται σε ένα αυτοκίνητο για 45 λεπτά και να ακούσουν ένα podcast ή να πιουν έναν ζεστό καφέ με έναν συνάδελφο.

Η Sarah Torresan με την κόρη της στην αγκαλιά της

Φυσικά, δεν άργησε να γίνει viral το βίντεό του και οι χρήστες έχουν κάνει κάθε είδους σχόλια. Από τη μια υπάρχουν αυτοί που υποστηρίζουν την άποψή του, αλλά άλλοι που την επικρίνουν.

Επιπλέον, ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου είπαν ότι η θέση τους θα είχε να κάνει πολύ με την ελάχιστη ή καθόλου συνεργασία του πατέρα των παιδιών και υπήρχαν ακόμη και εκείνοι που είπαν ότι όλα οφείλονται σε «κακή οργάνωση». Τι νομίζεις όμως;

Γνωρίζοντας ότι δεν θα έχει πολύ χρόνο για τον εαυτό της μόλις γεννηθεί το μωρό της, μια έγκυος αποφάσισε να φτιάξει ένα υπολογιστικό φύλλο Excel με τις επιθυμίες που θέλει να εκπληρώσει πριν πάρει το παιδί της στην αγκαλιά της.

Η λίστα επιθυμιών δεν είναι καθόλου επιδεικτική ή πολύ επινοημένη, καθώς περιλαμβάνει πράγματα τόσο απλά όπως το να πάτε για δείπνο σε ένα εστιατόριο ή να παρακολουθήσετε μια ταινία στον κινηματογράφο.

μια έγκυος ποζάρει λοξά σε ένα υπνοδωμάτιο, φαίνεται το μπουντουάρ

Αυτή είναι η Erica Adler, μια νέα μητέρα που έδειξε ότι της αρέσει να είναι οργανωμένη και προνοητική, καθώς σχεδίασε ένα υπολογιστικό φύλλο Excel, το οποίο μοιράστηκε στον λογαριασμό της TikTok @fresh.erica, για να παρακολουθεί την εγκυμοσύνη της και τα πράγματα που χρειάζεστε να έχετε υπόψη σας για να μην χάσετε τίποτα.

Υπολογιστικό φύλλο προετοιμασίας για το μωρό μου εγκυμοσύνης, (περιλαμβάνει) Γενικό σχέδιο φωλεοποίησης, Προετοιμασία γεύματος μετά τον τοκετό, Κιτ προετοιμασίας, Εκπαίδευση για τον τοκετό, Συνταγή για μπισκότα θηλασμού, Λίστα επιθυμιών.

Ένα κορίτσι δείχνει τα δεδομένα που είναι γραμμένα στην οθόνη πίσω της

Ήταν σε μια από τις ενότητες του «μητρικού έργου» που ανέπτυξε, όπου η νεαρή Αμερικανίδα συμπεριέλαβε «τη λίστα επιθυμιών» που θέλει να κάνει πριν γεννηθεί ο γιος της, αν και, στην ενότητα σχολίων, ομολόγησε ότι θα είχε μου άρεσε να το έχω κάνει πολύ πριν.

Μου απομένουν μόνο επτά εβδομάδες για να γίνω μητέρα σε κάποιον, οπότε έχω ξεκινήσει μια λίστα με πράγματα που θέλω να κάνω πριν συμβεί αυτό. Δείπνο στο Bernie’s με την Τζούλια, δείτε μια ταινία στο θέατρο.

ένα κορίτσι ποζάρει με ένα υπολογιστικό φύλλο Excel πίσω της

Η λίστα επιθυμιών της μέλλουσας μητέρας είναι ακόμα σε εξέλιξη, επομένως ορισμένοι χρήστες των social media μοιράστηκαν με την Erica τι θα συμπεριλάμβαναν σε αυτήν τη λίστα, όπως να πηγαίνουν σε μια πισίνα και απλώς να ξαπλώνουν εκεί, να κάνουν ρουτίνες ομορφιάς, να περνάνε χρόνο μόνοι, να έχουν ένα ρομαντικό ραντεβού με ο σύντροφός σας, ένας κινηματογραφικός μαραθώνιος, μεταξύ άλλων.

Leave a Comment