Η οικογένεια της Madonna δίνει λεπτομέρειες για την υγεία της

Στις 28 Ιουνίου, ο Guy Oseary, ο μάνατζερ της Madonna, συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο αφού ανακοίνωσε ότι η «βασίλισσα της ποπ» νοσηλεύτηκε επειγόντως στο νοσοκομείο για «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη».

Από την περασμένη 24η Ιουνίου, η 64χρονη τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης των Ηνωμένων Πολιτειών, αφού βρέθηκε αναίσθητη στο διαμέρισμά της λόγω σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης που την απαιτούσε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στην περίθαλψη. μονάδα.εντατική. Ωστόσο, η είδηση ​​ανακοινώθηκε τέσσερις ημέρες αργότερα.

Η οικογένεια περίμενε τα χειρότερα

Ευτυχώς, όπως αναφέρει ο Oseary, «η βασίλισσα της ποπ» είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται πλέον στην εντατική. Ωστόσο, ήταν μέρες ακραίας ανησυχίας για τα κοντινά της Madonna, συμπεριλαμβανομένων των έξι παιδιών και των πέντε αδερφών της, που φοβούνταν «το χειρότερο».

Σε μια συνέντευξη για Daily Mail, ένας ανώνυμος συγγενής της πολυβραβευμένης Grammy μίλησε για τις μεγάλες ανησυχίες που είχε όλη η οικογένεια για εκείνη, Λέγεται ότι η κατάστασή της ήταν τόσο κρίσιμη που ετοιμάζονταν να τη χάσουν για πάντα. Όπως φαίνεται, αυτός είναι και ο λόγος που η κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή κρατήθηκε κρυφή για τέσσερις ημέρες.

Μαντόνα

Τις τελευταίες μέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά ποια κατεύθυνση επρόκειτο να πάρει αυτό και η οικογένειά του προετοιμαζόταν για το χειρότερο. Όλοι πίστευαν ότι θα μπορούσαμε να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα της κατάστασης. Όλοι πίστευαν ότι μπορούμε να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα. Πάνω από όλα, η μεγαλύτερη κόρη της Μαντόνα [Lourdes, de 26 años]. Από τότε δεν έχει φύγει ούτε λεπτό δίπλα της.

«Η Μαντόνα πιστεύει ότι είναι ανίκητη»

Μαντόνα

Η απόφαση να αναβληθεί για την ώρα η περιοδεία ήταν αναπόφευκτη. Ο πληροφοριοδότης που επικαλείται το βρετανικό ταμπλόιντ συνέχισε λέγοντας ότι η Madonna πίστευε ότι ήταν «ανίκητη» και έβαλε την καριέρα της πάνω από την υγεία της, κάνοντας ακόμη και πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα για την περιοδεία της. Εορτασμός. Οι σοβαρές συνέπειες της βακτηριακής λοίμωξης ήταν πλέον ένα «κάλεσμα αφύπνισης» για εκείνη.

Η Madonna δεν ζει μια υγιεινή ζωή όπως θα έπρεπε για την ηλικία της και έχει φθαρεί τους τελευταίους μήνες. Νομίζει ότι είναι ακόμα νέα ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Στην πραγματικότητα, πιστεύει ότι είναι ανίκητος.

Μαντόνα

Η αναφορά μάλλον είναι στις πρόβες για τη διεθνή περιοδεία που θα πρέπει να ξεκινήσει στα μέσα Ιουλίου, μια εκδήλωση στην οποία, σύμφωνα με άλλες πηγές από την Daily Mailη Madonna θα είχε δουλέψει 24 ώρες το 24ωρο, «τρελώνοντας τους πάντες με την τελειομανία της».

Θα βάλει την καριέρα και τη φήμη της πριν από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει. Κανείς δεν μπορεί να αναφέρει οτιδήποτε έχει σχέση με τη δουλειά γιατί τώρα όλα πρέπει να πάρουν πίσω, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας.

Τι θα γίνει με την παγκόσμια περιοδεία σας;

Η Μαντόνα σε συναυλία

Στην επίσημη δήλωση για την κατάσταση της υγείας της Madonna που εξέδωσε ο Oseary μέσω Instagram, προειδοποιήθηκε ότι, φυσικά, «όλες οι δεσμεύσεις, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας, θα ανασταλούν». Εκκρεμούν λεπτομέρειες σχετικά με τον επαναπρογραμματισμό, προς το παρόν η κορυφαία προτεραιότητα είναι η «βασίλισσα της ποπ» να κάνει πλήρη ανάκαμψη.

Leave a Comment