Πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε για να απολαύσετε το καλοκαίρι με ένα μωρό

Είναι δυνατόν να απολαύσετε το καλοκαίρι με ένα μωρό στο σκάφος! Μοιραζόμαστε μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε.

Η απόλαυση του καλοκαιριού με ένα μωρό στο σκάφος μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες οικογενειακές εμπειρίες. Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν πολλοί, Ο προγραμματισμός του ταξιδιού γύρω από τις ανάγκες του μικρότερου στο σπίτι μπορεί να είναι διασκεδαστικόςειρηνικό και, ιδιαίτερα, πολύ αξέχαστο για όλους.

Ενώ η ζέστη αυτής της εποχής μπορεί να κάνει το μωρό σας θυμωμένο ή ανήσυχο, υπάρχουν τρόποι να βοηθήσετε το μωρό σας να επεξεργαστεί αυτά τα συναισθήματα χωρίς να θυσιάζει τις διακοπές. Είναι επίσης αλήθεια ότι πρέπει να ενισχυθούν οι προφυλάξεις και ότι θα υπάρξουν ορισμένα σχέδια στα οποία δεν μπορεί να συμπεριληφθεί το μωρό. Ακόμα και έτσι, Υπάρχουν πολλοί άλλοι να κάνετε και να απολαύσετε.

Για να μην υποθέσετε ότι όταν έχετε ένα μωρό στο σπίτι πρέπει να αφήσετε το καλοκαίρι να περάσει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, σε αυτό το σημείωμα θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες. Συνέχισε να διαβάζεις!

Πώς να απολαύσετε το καλοκαίρι με το μωρό σας;

Όπως αναφέραμε και πριν, για να απολαύσετε το καλοκαίρι με ένα μωρό στην οικογένεια πρέπει να προγραμματίσετε πολύ καλά τις διακοπές σας. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι η άνεση και η ασφάλεια του ανηλίκου., οπότε ορισμένα σχέδια θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα. Αυτή είναι η πρώτη από τις συμβουλές που έχουμε για εσάς. Στη συνέχεια, θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες.1. Σχεδιάστε σύμφωνα με τη ρουτίνα του μωρού

Αν και αυτό το διάστημα αυτό που επιδιώκεται είναι να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, Τα μωρά απαιτούν τη ρουτίνα τους για να συνεχίσουν τη διαδικασία κοινωνικοποίησής τους και αναγνώριση του κόσμου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι τηρούνται τα προγράμματα ταΐσματος, περιποίησης, ύπνου και παιχνιδιού των παιδιών, ακόμα κι αν βρίσκονται σε διαφορετικό περιβάλλον.

Αφ ‘ετέρου, Αυτός ο προγραμματισμός περιλαμβάνει μια λίστα δραστηριοτήτων κατάλληλων για την ηλικία σας, αφού τα σχέδια με ένα νεογέννητο δεν είναι τα ίδια με ένα παιδί ενός, δύο, τριών ή περισσότερων ετών. Η ιδέα είναι ότι αυτές οι δραστηριότητες λαμβάνουν υπόψη τη μητέρα ή τον φροντιστή έτσι ώστε, παρόλο που είναι προσεκτική με το παιδί, μπορεί να απολαμβάνει αυτό που κάνουν όλοι μαζί της. Μερικά παραδείγματα είναι:

  • Επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο
  • Περιοδεία γαστρονομικός
  • Μεσημέρι στην πισίνα ή στη θάλασσα
  • Εκδρομή στις πιο ευχάριστες περιοχές της τοποθεσίας για επίσκεψη

Τέλος, προγραμματίστε τις καλύτερες ώρες για να βγείτε μαζί, όπως νωρίς το πρωί και αργά το απόγευμα, όπου ο ήλιος δεν είναι τόσο έντονος και η ζέστη έχει χαλαρώσει.

2. Φτιάξτε μια λίστα με όλα όσα θα χρειαστεί η μικρή

Αφού καθοριστούν τα σχέδια για απόλαυση, είναι επίσης απαραίτητο να φτιάξετε μια λίστα ή να οργανώσετε τη σακούλα πάνας με όλα όσα μπορεί να χρειαστεί το μωρό κατά τη διάρκεια κάθε δραστηριότητας. Αν πας εκδρομή, Θα χρειαστεί να βάλετε άλλα πρόσθετα στοιχεία στα συνηθισμένα για τη φροντίδα του. Ανάμεσά τους, αντηλιακό, νερό ή ποτά για να σας κρατούν ενυδατωμένη, το αυτοκίνητό σας να ξεκουράζεται από καιρό σε καιρό, πορτ μπεμπέ, μεταξύ άλλων.

Σκεφτείτε όλα τα σενάρια που θα μπορούσαν να προκύψουν εκτός σπιτιού και προσπαθήστε να τα καλύψετε για να μην υπάρχουν προβλήματα. Φυσικά, σύμφωνα με το σχέδιο που πρόκειται να ακολουθήσουν, Μην ξεχνάτε να είστε ακριβείς για να αποφύγετε να χρειαστεί ο φροντιστής να μεταφέρει πάρα πολλά πράγματα.

3. Εξασφαλίστε τη διατροφή σας

Εάν το μωρό σας εξακολουθεί να θηλάζει αποκλειστικά, δεν θα υπάρχουν δυσκολίες για να συνεχίσει τη ρουτίνα του θηλασμού. Ωστόσο, αν το μικρό σας βρίσκεται στη φάση της συμπληρωματικής σίτισης, είναι απαραίτητο βεβαιωθείτε ότι ο προορισμός στον οποίο πηγαίνετε μπορεί να ακολουθεί παρόμοιες οδηγίες σε όσους είναι ακόμα στο σπίτι.

Ας σας δώσουμε ένα παράδειγμα για να το καταλάβετε καλύτερα. Εάν έχετε αποφασίσει να περάσετε το καλοκαίρι σε μια χώρα πολύ διαφορετική από τη δική σας, ξέρετε εξαρχής ότι η δίαιτα θα σημάνει μια τεράστια αλλαγή. Σε αυτά τα μέρη καταναλώνονται πολλά πικάντικα μπαχαρικά ακόμα και σε κανονικά πιάτα, που καλύτερα να μην τα δίνετε στο μικρό.

Σε αυτή την περίπτωση, θα είναι πολύ χρήσιμο να φέρετε μαζί σας μη ευπαθή προϊόντα που συμπληρώνουν τη διατροφή του μωρού.

4. Προτιμήστε σχέδια που κρατούν το μωρό δροσερό

Πολλοί γονείς προτιμούν να μένουν σπίτι με το μωρό τους το καλοκαίρι, φοβούμενοι την υπερβολική ζέστη και τον ήλιο. Ωστόσο, μια καλή ιδέα για να κρατήσετε το μικρό σας δροσερό είναι να βγείτε έξω και να απολαύσετε το νερό, είτε σε πισίνα είτε στη θάλασσα. Έτσι, αν θέλετε να φύγετε από το σπίτι, Επιλέξτε έναν προορισμό που σας επιτρέπει να απολαύσετε αυτή την εμπειρία μαζί.

Για αυτό το σχέδιο θα είναι απαραίτητο να διασφαλιστούν ορισμένες πτυχές, όπως αυτές που αναφέρονται παρακάτω:

  • Δώστε προτεραιότητα στη συνεχή ενυδάτωση σας.
  • Κάντε του μέτρια ηλιοθεραπεία, προτιμώντας μια σκιερή τοποθεσία.
  • Αφήστε το να παίξει με την άμμο, επωφεληθείτε και φέρτε τα αγαπημένα του παιχνίδια.
  • Φροντίστε το δέρμα του μωρού σας με αντηλιακό, γείσο και ομπρέλα με φίλτρα UV.

5. Επεκτείνει την προστασία της υγείας

Κάτι που δεν μπορεί ποτέ να ξεχαστεί, ειδικά όταν υπάρχει μωρό στο σπίτι, είναι η επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης υγείας όταν ταξιδεύετε σε άλλη χώρα. Τα μωρά μπορεί να αρρωστήσουν από αλλαγές θερμοκρασίαςλόγω κατανάλωσης διαφορετικής τροφής ή λόγω άγχους, και τίποτα δεν συμβαίνει αν έχετε καλή φροντίδα.

Επομένως, αφού βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε καλές επιλογές ιατρικής περίθαλψης στον προορισμό, πρέπει να επεκτείνετε την ασφάλιση ή να αγοράσετε μία εάν δεν την έχετε, ώστε να έχει διεθνή κάλυψη. Με αυτόν τον τρόπο, εάν συμβεί ένα συμβάν υγείας, όλοι μπορούν να είναι σίγουροι.6. Απολαύστε αυτές τις καλοκαιρινές διακοπές!

Τίποτα δεν θα κάνει ένα μωρό να αισθάνεται πιο άνετα από το να βλέπει και να νιώθει τους γονείς ή τους φροντιστές του ήρεμους.. Το συναισθηματικό δίκτυο του μωρού πρέπει να καταλάβει ότι οι επιταχυνόμενες διακοπές, γεμάτες ατελείωτα σχέδια και άγχος, θα αυξήσουν το άγχος του μπροστά σε ένα νέο σενάριο. Και η αλήθεια είναι ότι τίποτα καλό δεν θα μπορούσε να βγει από αυτό για κανέναν.

Αν ως οικογένεια έχετε πάρει την απόφαση να πάτε διακοπές, τότε απολαύστε! Γνωρίζουν ήδη ότι υπάρχει ένα μωρό στο σκάφος, που σημαίνει να επιβραδύνουν και να είναι ανοιχτοί σε αλλαγές σχεδίων εάν το μωρό δεν αισθάνεται καλά. Έχοντας αυτό κατά νου, θα είναι λιγότερο απογοητευτικό εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδίαζαν.

Το σημαντικό είναι να περάσετε ένα καλό καλοκαίρι με το νέο μέλος της οικογένειας και να απαθανατίσετε αξέχαστες στιγμές.

Είστε έτοιμοι να απολαύσετε το καλοκαίρι με το μωρό;

Η αλήθεια είναι ότι για να απολαύσετε το καλοκαίρι με ένα μωρό πρέπει να κάνετε περισσότερες προετοιμασίες από τότε που δεν ήταν έτσι. Αλλά, όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι αδύνατο. Εκτός από το να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές, μη διστάσετε να προσθέσετε άλλα βήματα σύμφωνα με τις ανάγκες που μόνο εσείς γνωρίζετε για το μικρό σας.

Για οτιδήποτε άλλο, θυμηθείτε να αφιερώσετε χρόνο για να ξεκουραστείτε μαζί. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε δραστηριότητες όλη την ημέρα ή κάθε μέρα των διακοπών. Το μωρό σας σίγουρα θα εκτιμήσει το χρόνο που περνάτε μαζί όπου και αν.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Leave a Comment