Σχέδια που θα μισούσε ο Karl Lagerfeld από το Met Gala 2023

Το Met Gala είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα fashion events της χρονιάς, καθώς πολλές διεθνώς αναγνωρισμένες διασημότητες της ψυχαγωγίας παρελαύνουν και ποζάρουν με την καλύτερη υψηλή ραπτική και επώνυμα ρούχα στο κόκκινο χαλί, προκειμένου να δείξουν τις πιο εντυπωσιακές τάσεις της μόδας της χρονιάς.

Σε αυτή την έκδοση, που πραγματοποιήθηκε την 1η Μαΐου, απέτισαν φόρο τιμής στον θρυλικό Γερμανό σχεδιαστή Karl Lagerfeld, ο οποίος από το 1983 μέχρι τον θάνατό του το 2019, όχι μόνο ήταν ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου μόδας Chanel, αλλά θεωρήθηκε ένας από τους οι πιο σημαντικοί σχεδιαστές του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα.

Το θέμα όλων των καλεσμένων που συγκεντρώθηκαν στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης ήταν ότι έπρεπε να προσαρμόσουν στα ρούχα τους κάτι χαρακτηριστικό που σχεδίασε ο Lagerfeld, από τη Chanel και θα μπορούσαν ακόμη και να είχαν φέρει μια γάτα για να ποζάρει, όπως ακριβώς ήθελε ο σχεδιαστής. έκανε στις πολλαπλές φωτογραφήσεις του.

Ωστόσο, η επιλογή του Κοίτα Για αυτό το γεγονός ήταν κάπως περίπλοκο για τις διασημότητες λόγω του αμφιλεγόμενου τρόπου σκέψης που είχε ο Lagerfeld, αφού σε περισσότερες από μία περιπτώσεις δήλωσε ότι μισούσε όταν οι άνθρωποι φορούσαν ροζ ρούχα. Επιπλέον, έκανε σκληρά σχόλια στα οποία ήταν εμφανής η λιποφοβία και ο ρατσισμός του.

Η Doja Cat ντυμένη γάτα για το αφιέρωμα του Met Gala 2023 στον Karl Lagerfeld

Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, αμέτρητοι χρήστες του Twitter ανέλαβαν το καθήκον να εντοπίσουν ορισμένα σχέδια και στολές από μερικές διασημότητες που, χωρίς αμφιβολία, ο σχεδιαστής θα μισούσε, αφού, όπως φαίνεται, οι celebrities που σας δείχνουμε παρακάτω έκαναν ό,τι δεν άντεξε ο Λάγκερφελντ.

Το μισούσα όταν οι άνθρωποι ντύνονταν στα ροζ.

Στιγμιότυπο από ένα tweet που δείχνει το ντύσιμο της Viola Davids στο Met Gala του 2023

Ο τρόπος που ο Karl Lagerfeld μισούσε το ροζ και η Miss Viola εμφανίστηκε έτσι. Ω, αυτή είναι η μητέρα.

Μία από τις σκέψεις που είχε ο Γερμανός σχεδιαστής μόδας σχετικά με το ροζ χρώμα ήταν ότι κανείς δεν πρέπει να ντύνεται σε αυτόν τον τόνο, οπότε είπε κάποτε: «Σκέψου ροζ. Αλλά μην το χρησιμοποιήσετε». Έτσι, στα κοινωνικά δίκτυα μοιράστηκαν μια σύντομη λίστα με διασημότητες με ρούχα σε αυτόν τον τόνο.

1. Quannah Chasinghorse

στιγμιότυπο οθόνης ενός tweet που δείχνει τη στολή της Quannah Chasinghorse στο Met Gala του 2023

Ο Καρλ Λάγκερφελντ ήταν ένας λιποφοβικός, σεξιστής, ρατσιστής μαλάκας που μισούσε το ροζ. Η Quannah Chasinghorse που παρευρέθηκε στο Met ντυμένη στα ροζ, με φόρεμα και στυλ που θα μισούσε ο Karl Lagerfeld, και με όλη της την ιθαγενή δόξα είναι απολύτως ο πιο όμορφος τρόπος να «τιμάς» έναν άντρα χωρίς τιμή.

2.Cardi B

στιγμιότυπο οθόνης ενός tweet που δείχνει την Cardi B στο Met Gala 2023

Περίμενε λίγο, ο Καρλ Λάγκερφελντ μισούσε το ροζ; Ω, Cardi, TQM.

3. Γκρέις Ελίζαμπεθ

Tweet που δείχνει μια φωτογραφία της Grace Elizabeth στο Met Gala 2023

Το αγαπώ. Ο Καρλ θα το μισούσε, οπότε το ΛΑΤΡΕΥΩ.

4. Ναόμι Κάμπελ

φωτογραφία της Naomi Campbell που ποζάρει στο Met Gala 2023

5. Chloe Fineman

Εικόνα που δείχνει την Chloe Fineman να ποζάρει στην εκδήλωση Met Gala 2023

Ο Λάγκερφελντ ήταν κατά των γυναικών με καμπύλες

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε ο Καρλ Λάγκερφελντ στο περιοδικό Συγκεντρώνω Το 2009, ο σχεδιαστής δήλωσε ότι στον κόσμο της μόδας κανείς δεν ήθελε να δει γυναίκες με καμπύλες, καθώς υποστήριξε ότι η τρύπα στην κοινωνική ασφάλιση οφείλεται σε όλες τις ασθένειες που προσβλήθηκαν από τα υπέρβαρα άτομα. Δεν άργησαν λοιπόν να κάνουν μια συλλογή με φωτογραφίες διάσημων προσώπων στα κοινωνικά δίκτυα. συν μέγεθος που περπάτησε στο κόκκινο χαλί.

6. Άλεξ Νιούελ

Ο Alex Newell ποζάρει με το ντύσιμό του στο Met Gala 2023

7. Paloma Elsesser

Η Paloma Elsesser ποζάρει στο κόκκινο χαλί στο Met Gala 2023

8. Λίτζο

Η Lizzo ποζάρει στο κόκκινο χαλί στο Met Gala 2023

9. Harvey Guillen

στιγμιότυπο οθόνης ενός tweet που δείχνει τη βροντή που φόρεσε ο Harvey Guillén στο Met Gala 2023

Ο Karl Lagerfeld μισούσε τους υπέρβαρους και το ροζ, κάτι που κάνει το ‘slay’ του Harvey Guillén πραγματικά άψογα όμορφο. Άπειρο/10.

Δεν του άρεσαν τα φούτερ

Η Iryna Shayk περπατά στο Met Gala 2023 after party

Για τον Lagerfeld, τα αθλητικά παντελόνια ήταν σημάδι ήττας και ότι το άτομο είχε χάσει τον έλεγχο της ζωής του. Γι’ αυτό το άνετο και άνετο Κοίτα που φορούσε η Ιρίνα Σάικ κατά τη διάρκεια του μετά το πάρτυ θα ήταν προσβολή για τον θρυλικό σχεδιαστή.

Μισούσα που οι άντρες έδειχναν τρίχες στα πόδια

Ο Πέδρο Πασκάλ ποζάρει στο κόκκινο χαλί στο Met Gala 2023

Ένα άλλο πράγμα που ήταν απαράδεκτο στα μάτια του δημιουργικού διευθυντή της Chanel ήταν οι άνδρες να δείχνουν τις τρίχες στα πόδια τους ή να φορούν φαίνεται φορώντας κάλτσες μέχρι το γόνατο, κάτι που ίσως αγνοούσε ο Πέδρο Πασκάλ, αφού στο κόκκινο χαλί στο Met Gala 2023 συνδύασε και τα δύο.

Leave a Comment