Βρείτε το τέλειο «τζιν» ανάλογα με τον σωματότυπο σας

Το τζιν είναι βασικό στοιχείο γκαρνταρόμπας τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Ανακάλυψε ποια σου ταιριάζουν καλύτερα, ανάλογα με τον σωματότυπό σου και βελτιώσε το στυλ σου!

Τελευταία ενημέρωση: 19 Νοεμβρίου 2023

Δεν είναι το σώμα σου, αλλά το πώς το διαμορφώνεις. Το να δείχνεις ωραίος δεν σημαίνει να έχεις εκπληκτικές μετρήσεις (στην περίπτωση των γυναικών) ή να επιβάλλεις μετρήσεις (αν είσαι άντρας), αλλά να ξέρεις πώς να αναδεικνύεις τα χαρακτηριστικά σου. Υπάρχουν ορισμένοι τύποι ρούχων που μας βοηθούν να πετύχουμε αυτόν τον στόχο, για παράδειγμα, τζιν παντελονι .

Αν δεν ξέρετε ποια σας ταιριάζουν καλύτερα, συνεχίστε να διαβάζετε, γιατί Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε ποιο παντελόνι θα σας ταιριάζει περισσότερο.ανάλογα με τον τύπο του σώματος που έχετε, και θα δημιουργήσει αρμονία μεταξύ του πάνω και του κάτω μέρους της σιλουέτας σας.

Γνωρίστε τον τύπο της σιλουέτας σας

Αρχικά, όλοι έχουμε σιλουέτες με διαφορετικές αναλογίες. Γνωρίζοντας τι είναι το δικό σας θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το στυλ σας και να δημιουργήσετε φαίνεται πιο ισορροπημένο. Οι σωματότυποι είναι:

Οι σωματότυποι ποικίλλουν ανάλογα με την αναλογία των ώμων, της μέσης και των γοφών.

τζιν παντελονι ανάλογα με τον σωματότυπο σας

Επόμενο, Θα σου πούμε ποιο τζιν θα σε βοηθήσει να αναδείξεις καλύτερα τη σιλουέτα σου.που ταιριάζουν στα κατάλληλα σημεία ή κρύβουν εκείνα τα σημεία που δεν θέλετε να τονίζονται και έτσι ισορροπούν τη σιλουέτα σας.

Σώματα μήλων και αχλαδιών

Τα κλειδιά για το ντύσιμο είναι τα εξής: στις σιλουέτες των μήλων, πρέπει να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μιας πιο έντονης μέσης και τραβήξτε την προσοχή στο κάτω μέρος του σώματός σας.

Ενώ, Σε σιλουέτες σε σχήμα αχλαδιού, η εστίαση της προσοχής πρέπει να τοποθετείται στο επάνω μέρος για να δημιουργήσει ισορροπία. Προτιμήστε τζιν σε σκούρο χρώμα ή τζιν χωρίς πολλά διακοσμητικά. Όπως είναι, το καλύτερο τζιν παντελονι για τα σώματα μήλου και αχλαδιού είναι τα εξής:

τζιν παντελονι ευθεία, κανονική γραμμή είτε ευθεία

Instagram @shopnowsavelater και @regattalifestyle.

ο ίσιο τζιν, κανονική γραμμή ή τζιν σε ίσιο κόψιμο, Πέφτουν από το ισχίο στον αστράγαλο χωρίς να αλλάζουν πλάτος, το οποίο βοήθεια σε παράγουν μια κάθετη γραμμή q που εξισορροπεί οπτικά τη σιλουέτα, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Αν έχετε σιλουέτα με αχλάδι ή μήλο, αυτά τζιν παντελονι Είναι τέλεια για εσάς, αφού θα σας βοηθήσουν σε αυτά περιοχές όπου δεν χρειάζεστε τόση ρύθμιση όσο η μέση και μέρος της κάτω κοιλιακής περιοχής. Επιπλέον, έχουν πολύ ευεργετική επίδραση για φιγούρες σε σχήμα αχλαδιού:

  • Στις γυναίκες λοιπόν ο τζιν παντελονι ευθεία Συγκαλύπτουν το πλάτος του κάτω μέρους του σώματος και δημιουργούν μια αίσθηση αναλογίας.
  • Στους άνδρες βοηθούν διατηρήστε ένα ομοιόμορφο πλάτος σε όλα τα πόδιαγιατί δεν χωράει πουθενά.

Bootcut τζιν

Instagram @maarisol.xo και @closet2closet.gt

Αυτά τα παντελόνια Είναι πολύ άνετα. Όχι μόνο ταιριάζουν στο ισχίο και στο μηρό, αλλά φουντώνουν ελαφρώς από το γόνατο, παρέχοντας ισορροπία από το κάτω μέρος της μέσης μέχρι τον αστράγαλο.

Σε σώματα τύπου τριγώνου ή αχλαδιού, το τζιν μποτάκι αποσπούν την προσοχή από το πάνω μέρος του σώματος προς τα πόδιαδημιουργώντας μια ψευδαίσθηση πιο ισορροπημένων αναλογιών, η οποία εξουδετερώνει το πλάτος των γοφών και των μηρών σας και επιτρέπει στη μέση να ξεχωρίζει.

Επιπλέον, μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικά στυλ. Δοκιμάστε να συνδυάσετε το δικό σας τζιν μποτάκι με μπότες, πουλόβερ και παλτό για να πετύχετε α Κοίτα κομψός.

τζιν παντελονι υψηλή άνοδο

Instagram @curve_bigsize

ΕΝΑ Τζήν υψηλή άνοδο συμβάλλει στην επιμήκυνση των ποδιών και τονίζοντας την καμπύλη του ισχίου, που είναι κολακευτικό σε αυτόν τον τύπο σώματος. Εκτός, δημιουργεί την ψευδαίσθηση της ψηλότερης μέσης και καλύτερα ορισμένο.Ορθογώνια σιλουέτα

Ο στόχος κατά το ντύσιμο πρέπει να είναι ο ορισμός των καμπυλών και του όγκου στο πάνω και κάτω μέρος του σώματός σας. Συγκεντρώστε χρώματα και εκτυπώσεις στις περιοχές που θέλετε να επισημάνετε. Για αυτό το είδος σιλουέτας, το ιδανικό τζιν είναι:

στενά τζιν

Instagram @benditosjeans

Αυτή η περικοπή βοήθεια σε έχουν την ψευδαίσθηση μιας φιγούρας με καμπύλες, κάτι που είναι βασικό για τα ορθογώνια σώματα. Επιπλέον, σας ταιριάζουν αν είστε κοντοί γιατί, διατηρώντας μια ευθεία γραμμή και ένα μεσαίο μέγεθος, δημιουργούν το αποτέλεσμα της επιμήκυνσης των ποδιών σας.

Λεπτή εφαρμογή (άνδρες)

Τα “Slim fit jeans” έχουν ελαφρώς πιο φαρδύ πόδι και ίσιο στρίφωμα.

Συνιστώνται ανεπιφύλακτα για ανδρική χρήση. Ταιριάζουν άνετα, από τη μέση μέχρι τον αστράγαλοαυτό βοηθά στη δημιουργία μιας αίσθησης περιγράμματος και ευκρίνειας στο κάτω μέρος του σώματος, καθώς και στη δημιουργία του εφέ καμπυλών και λογοτεχνική συμμόρφωση.

Μαμά Τζιν

Instagram @meninajeanss

Αυτά τα τζιν παντελονι βοηθούν στη δημιουργία μιας πιο καθορισμένης εμφάνισης μέσης και καμπύλες. Η χαλαρή εφαρμογή του στο ισχίο και τον μηρό δίνει περισσότερη άνεση και αίσθηση περιγράμματος, χωρίς να τονίζει κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Επιπλέον, δίνουν την ψευδαίσθηση της πληρότητας στους γλουτούς.

Ψηλό τζιν

Αυτό το είδος «τζιν» φοριούνται πάνω από τη μέση.

Σας βοηθούν να δημιουργήσετε μια πιο αδύνατη εμφάνιση επειδή εφαρμόζουν στο ισχίο και στο μηρό, πριν πέσουν κατευθείαν στον αστράγαλο. Αυτό επιτρέπει επιμηκύνετε τα πόδια και παρέχετε μια αίσθηση συνέχειας που απαλύνει τις ευθείες ενός ορθογώνιου σώματος.

Φιγούρα “κλεψύδρα”

Αν και ο στόχος είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις καμπύλες σας, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα όσα θα φορέσετε είναι στενά. Δύναμη σας Κοίτα με τους παρακάτω τύπους τζιν παντελονι:

τζιν παντελονι Φωτοβολίδα

Τα flare τζιν εφαρμόζονται στη μέση και είναι ανοιχτά στο κάτω μέρος.

Αυτό το κόψιμο τονίζει τη στενή μέση και εξισορροπεί τέλεια τις καμπύλες των γοφών και του μπούστου., ενισχύοντας περαιτέρω τη φιγούρα σε σχήμα «κλεψύδρας». Η σιλουέτα του τζιν παντελόνι παρέχει α αίσθηση κομψότητας, κομψότητας και επιμηκύνετε τα πόδια, κάτι που προσθέτει μια στυλιζαρισμένη πινελιά στο σώμα.

Culottes

Instagram @dianavergaraeizaguirre

Η κοπή του τζιν culotte σταματά στη μέση της γάμπας ή ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο, δημιουργώντας μια αίσθηση κίνηση και ρευστότητα, που συμπληρώνει τη φιγούρα. Επιπλέον, δείχνοντας λίγο από το κάτω μέρος των ποδιών, Μπορούν να επιμηκύνουν τα πόδια, οπτικά και να ενισχύσουν την αίσθηση του ύψους.

Στενά τζιν μέχρι τη μέση

Instagram @fashionnova

Το σφιχτό κόψιμο του στενά τζιν τονίζει τη φιγούρα. Ομοίως, παρέχει μια αίσθηση περιγράμματος, που σας ευνοεί, αφού ενισχύει τις φυσικές καμπύλες ισχίο και μπούστο.Αντεστραμμένο τρίγωνο σώμα

Όσοι έχουν αυτόν τον τύπο σώματος πρέπει να χρησιμοποιούν τζιν παντελονι που εξασθενούν το κάτω μέρος του σώματος. Μπορείτε να επιλέξετε ελαφριά ρούχα, με βολάν και μοτίβα που τραβούν την προσοχή. Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε τα καλύτερα τζιν που ταιριάζουν με τα σχήματα ανεστραμμένου τριγώνου:

Φαρδύ τζιν

Instagram @iraundbellchen

Με τη διεύρυνση στην κάτω περιοχή, αυτά τζιν παντελονι λειάνετε τις γραμμές του πάνω μέρους του σώματος και βοήθεια σε δημιουργούν μια αρμονική μετάβαση προς τα πόδια, δημιουργώντας ένα μοντέρνο και κομψό στυλ.

Μαμά Τζιν

Τα «Mom jeans» είναι αυτά που ταιριάζουν καλύτερα σε άτομα με σώμα ανάποδο τριγώνου.

Για να εξουδετερώσει το φαινόμενο «V» αυτού του σωματότυπου, το μαμά τζιν Μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε όγκο στο κάτω μέρος. Με τον ίδιο τρόπο σημαδεύουν τη μέση.

λεπτή εφαρμογή (άνδρες)

Instagram @kojofit

ο τζιν σε slim fit κοντό αστράγαλο , Προσφέρουν άνετη εφαρμογή στη μέση και τους γοφούς, συμβάλλοντας στη μείωση της διαφοράς αναλογίας μεταξύ επάνω και κάτω μέρους στους άνδρες. Επίσης συμβάλλει στον καθορισμό της σιλουέτας, καθώς αγκαλιάζουν τους γοφούς και τους γλουτούς .

Κανονική γραμμή (άνδρες)

Instagram @neuwdenim

Όπως και με τις προαναφερθείσες φιγούρες, στους άνδρες, αυτό το στυλ τζιν παρέχει μια οπτική ισορροπία με το πάνω μέρος του σώματος. Επιπλέον, προς την Φέρει μια αίσθηση αναλογίας που βοηθά στην απόκρυψη της διαφοράς μεγέθους σε όλα τα μέρη του σώματος.

Υπάρχει τζιν παντελονι ανάλογα με τον σωματότυπο, αλλά εσείς φτιάχνετε το δικό σας στυλ

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά είδη τζιν παντελονι και χίλιους τρόπους να τα συνδυάσεις. Μόλις μάθετε πώς να διαμορφώσετε τον τύπο της φιγούρας σας, το ντύσιμο με αυτό το ρούχο γίνεται πολύ πιο εύκολο. Από τα πιο σοφιστικέ στυλ μέχρι τα πιο μοντέρνο , Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει στην επόμενη επίσκεψή σας στα καταστήματα, καθώς θα γνωρίζετε ήδη ποια τζιν είναι τέλεια για εσάς, ανάλογα με τον σωματότυπο, για να δείχνεις απίστευτος σε κάθε περίσταση.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει…

Leave a Comment